Leveransvillkor

Inom Sverige är frakten 95 kr per order när du handlar från vår webbshop. Vi skickar alla paket med PostNord. Normal leveranstid från oss på Angela C är 2 - 5 arbetsdagar. Din beställning kommer att levereras till adressen som du anger vid beställning eller till närmaste uthämtningsställe. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella prisfel.
AngelaC online och vår butik på Humlegårdsgatan 7, Stockholm, delar varulager.

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickas det inom kort ut en orderbekräftelse till din e-post. Där finns information om din beställning. Kontrollera alltid din bekräftelse och kontakta kundtjänst snarast om något känns oklart. Om du önskar ändra en beställning i efterhand kontaktar ni kundtjänst med din fråga så ser vi om vi kan hjälpa dig! Vid ändringar i order som redan levererats gäller särskilda villkor.

Dröjsmål i leverans

Även om vi gör vårt yttersta för att leverera det som har blivit beställt i utlovad tid kan det bli fel. Om leveransen dröjer från vad som har utlovats ber vi dig kontakta oss omgående så att vi kan undersöka varför leveransen dröjer. Vi kontaktar er om leveransen är försenad och det är viktigt att du erhåller varan inom viss tid.

Returer och byten

Du som kund står för frakt vid eventuella returer och byten som sker via post. Du är varmt välkommen att returnera ditt paket eller byta en vara i vår butik på Humlegårdsgatan 7 i Stockholm utan kostnad. En retur förutsätter att varan är oanvänd och att den skickas tillbaka till oss i nyskick. Skor behöver returneras i sin originalkartong som ska vara intakt. Väskor måste returneras i sin tillhörande tygpåse.

Ångerfrist och meddelande

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du har hämtat varan hos ditt ombud. Om du har valt att hämta varan i butiken gäller 14 dagar bytes- och returrätt från dagen paketet hämtats.

Vi ber dig observera att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller att inte ta emot en leverans.

Återbetalning

Återbetalning för en returnerad vara betalas tillbaka till ditt konto inom 30 dagar. Om du har betalat via kort så återför vi pengarna till ditt konto, alternativt om du har betalat via konto så reglerar vi det mot ditt saldo.

Ej uthämtade paket

Du har 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket på utlämningsstället. Om du inte hämtar ut paketet inom den tiden returneras det till oss. För ej uthämtade paket drar vi av 200 kr för frakt och administrativa avgifter på summan som du skall få tillbaka.

Priser

Alla priser är angivna i SEK, inklusive moms. Inom Sverige tillkommer en fraktkostnad på 95 kr när du handlar online och paketet skickas med post. Om du väljer att hämta ut din vara i butiken i Stockholm tillkommer ingen extra kostnad.

Realisation

Realisation och erbjudanden utan slutdatum gäller så långt lagret räcker. Angela C reserverar sig för slutförsäljning och eventuella prisfel.

Kortbetalning via Klarna

Vi samarbetar med Klarna och erbjuder Klarna Checkout. Du kan välja mellan att betala med kort, direktbanksbetalning eller faktura. Du kan även välja att dela upp din faktura enligt Klarnas betalningsvillkor. Har du frågor om din betalning är du välkommen att kontakta Klarnas Kundservice på 08-120 120 10.

Läs mer om Klarna Konto här

Force Majeure

Angela C är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

Lagen om distanshandel

Angela C följer lagen om distanshandel.

Tvist

Vid eventuell tvist kommer Angela C att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Standardvy | Byt till Mobil vy